Gazi Ortaokulu

Vizyon: ŞİMDİYİ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANIP, GELECEĞE IŞIK TUTMAK; TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ AYDINLATACAK BİR NESİL YETİŞTİRMEKTİR.

Misyon: BİZ GAZİ ORTA OKULU OLARAK: BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN, EĞİTİM ÖĞRETİMLERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN; MİLLİ MANEVİ DEĞERLERE BAĞLI; KENDİNE, AİLESİNE, ÜLKESİNE, TARİHE VE TÜM İNSANLIĞA, KARŞI SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDE, KENDİNİ ANLATABİLEN, BİLGİ VE BECERİSİNİ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANABİLEN TUTARLI, KARARLI, PAYLAŞIMI BİLEN, TOPLUMA YARARLI BİRER BİREY OLMALARI İÇİN VARIZ.

Başarılar:

Saatler: 08.20-15.25
Isınma: Kalörifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://camolukgazi.meb.k12.tr

Adres - HÜRRİYET MAH. HÜRRİYET KÜME EVLERİ ALUCRA TURAN BULUTCU MESLEK YÜKSEK OKULU BLOK NO: 21 İÇ KAPI NO: 1 ÇAMOLUK / GİRESUN

Kütüphane Kitap Sayısı :2021

Yerleşim Yeri - Çamoluk/Giresun

Ulaşım İlçe merkezinde kolaydır,il merkezine zordur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 200 m ve İl merkezine 180km uzaklıktadır.